ASWH
De jeugd van ASWH voetbalt er lustig op los
14 november, 2020
Nu eens geen regeltjes wat wel of niet mag. 
Nee, neem op zaterdagmorgen eens de moeite om tijdens een wandeling langs de velden van ASWH te lopen. Op die velden zie je de dan de jeugd van ASWH, van O17 jaar en alles wat daar onder zit, enthousiast tegen een balletje trappen.

Jeugdbestuurslid Maarten van Gelderen is de motor achter de organisatie en is elke zaterdagmorgen als de grote regelaar aanwezig. Het enthousiasme van de jeugdtrainers is groot, dankzij deze trainingswedstrijdje blijft het contact met hun groep in stand en onbekommerd kan de jeugd op de zatermorgen hun trainingswedstrijdjes spelen. De animo onder de jeugd van ASWH is groot en elke zaterdagmorgen zijn ze er weer. In deze corona-tijd is het toch belangrijk dat men elkaar blijft zien en blijft sporten.

Toezicht is er ook. In het begin was het nog moeilijk om enthousiaste ouders op afstand te houden maar nu zie je niemand meer. Ouders weten dat het bij ASWH goed geregeld is en blijven nu met een gerust hart thuis. Voor de organisatie is het ook weer geruststellend dat  stewards aanwezig zijn al was het alleen maar om de BOA's te woord te kunnen staan als die langs komen om te zien of alles volgens de regels verloopt. Stewards, bedankt voor jullie hulp.

Komende dinsdag houden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie. Of de regels  versoepeld zullen worden blijft de vraag. De daling van het aantal besmettingen begin deze week was hoopvol, maar de daarop volgende dagen stijgt het aantal besmettingen weer en dat tempert ons optimisme op betere tijden. 
We wachten af!

De Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft