ASWH
Geen competitievoetbal meer in 2020
3 november, 2020
Vanavond heeft premier Rutte nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het corona-virus te bestrijden. Hoewel het aantal besmettingen terugloopt baart het aantal ziekenhuisopnames de overheid grote zorgen omdat de piek is nog niet bereikt.
 
Wat betekent dit voor ASWH en alle overige sportverenigingen in Nederland. In ieder geval is vrijwel zeker dat er in 2020 geen competitievoetbal meer gespeeld gaat worden. De trainingen en trainingswedstrijdjes tot en met O17 jaar mogen vooralsnog wel doorgaan. Omdat wij in een regio zitten waarin de besmettingsgraad hoog is, is het niet uitgesloten dat er een avondklok wordt ingevoerd. Dat zou ook een subiet einde van de trainingen betekenen.

De gevolgen van al deze maatregelen hebben een enorme impact op het verenigingsleven vab onze vereniging. Zo zijn de jaarlijkse boutmiddag, de nieuwjaarsreceptie, incusief de huldiging van de jaarlijkse jubilarissen, afgelast. Eerder is al gemeld dat alle zaalvoetbaltoernooien in december en januari niet door gaan. Ook Sinterklaas zal ASWH vermijden en de jaarlijkse algemene ledenvergadering gaat fysiek ook niet door. Het bestuur bekijkt momenteel of de ledenvergadering online gehouden kan worden.
  
Hoewel het bestuur in de begroting van 2020/2021 al drastisch heeft gesnoeid zal moeten blijken of dit genoeg is. Ongeveer een half jaar geen inkomsten uit de kantine en geen recette van thuiswedstrijden van het 1e elftal betekent een fors verlies voor de vereniging. Ondanks dat onze penningmeester alles in het werk stelt om zoveel mogelijk compensatie te halen uit de overheidssubsidies, zal in januari blijken hoeveel schade de vereniging heeft opgelopen. Maar dan moet het virus wel op de terugweg zijn zodat wij allemaal weer actief kunnen worden en de vereniging weer opstaat. 

Tenslotte worden de jeugdtrainers er op gewezen dat spelerswisselingen tussen de verschillende groepen niet is toegestaan. Dit om de controle te behouden als er zich besmetting voordoet.

Laten wij allemaal meewerken het virus te bestrijden en ons aan de maatregelen houden.

Het Bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft