ASWH
Bericht van de vv Groede
21 november, 2020
Van de vv Groede kwam het volgende leuke bericht binnen.

De Redactie

Beste Ambachters,

Exact 5 jaar geleden viel 21 november ook op een zaterdag. Niet zo heel speciaal zult u denken, maar bij vele leden en supporters van onze voetbalvereniging Groede staat die bewuste zaterdag nog vers in het geheugen gegrift. Het was de dag dat onze kleine voetbalvereniging het mocht opnemen tegen het grote ASWH, een dag die mede dankzij de ASWH’ers uitgroeide tot een dag om nooit meer te vergeten. Een verloren wedstrijd die toch als één van de hoogtepunten van onze vereniging in de boeken staat.

Nog vaak wordt er door onze spelers, vrijwilligers en supporters gememoreerd aan deze wedstrijd, op vrijdagavond in de kantine, op zaterdag in de kleedkamers, op zondagmiddag langs de lijn of door de weeks via de social media kanalen. Maar vandaag zal er op de Groe vast nog wel eens extra gesproken worden over die bijzondere middag toen de Ambachters op bezoek kwamen.

Leuke herinneringen zijn er om op te halen en niet om te vervagen, dus daarom hieronder een link naar een kort verslag van de dag;

Klik op vv Groede voor het verslag.

Wellicht dat we bij het 10-jarige jubileum van deze dag de return kunnen spelen.
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft