ASWH
Online kopen? Doe dat via ASWH!
26 november, 2020

De feestdagen komen eraan!

Koop je online? Doe dat dan via ASWH / Sponsorkliks en je sponsort in een paar klikken je club. En dat zonder dat het je extra geld kost. Hoe mooi kan het zijn!


Sponsorkliks

Sinds afgelopen jaar staat er op de site van ASWH een banner van SPONSORKLIKS. Diverse online winkels staan op deze site en geven daar een commissie voor bij elke aankoop op deze manier.

Wat doet dat dan?

Als je bijvoorbeeld veel bij BOL.com koopt en je doet dat via Sponsorkliks, dan sponsor je in dit geval ASWH zonder dat het je een cent extra kost.

Je gaat naar de ASWH site, je klikt op de banner van Sponsorkliks en je wordt doorgezet naar een pagina waar alle deelnemende webshops gevonden kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld bij BOL.com iets kopen, dan kies je hier voor het venster BOL.com. Je wordt doorgezet naar de bekende site van BOL.com. 


BOL.com betaalt een commissie, wat je ook ziet in het venster, waarvan een deel naar Sponsorkliks gaat en een deel naar ASWH. Op deze manier sponsor je je club ASWH zonder dat het je een euro kost. Hoe mooi kan het zijn?

Even een technisch momentje om volledig gebruik te maken van het deel van de commissie dat voor ASWH bestemd is. Kies in je browser, bijvoorbeeld Chrome, rechtsboven de puntjes in de adresbalk en dan new incognito window/nieuw incognitovenster. Zie hieronder het voorbeeld.


Thumbnail Image001

Als je dit venster gekozen hebt, dan krijg je een scherm van, in dit voorbeeld, Chrome. Nu zit je in een private omgeving waarbij men niet kan zien wat je doet zolang je in deze omgeving zit.

Wat bereiken we hiermee? Bedrijven die op deze pagina staan verdelen soms de commissie onder de sites waarbij je ook eens naar bijvoorbeeld CoolBlue doorgezet werd. Door nu via het incognitovenster naar ASWH te gaan en dan Sponsorkliks te kiezen wordt dat niet gezien en is de commissie volledig voor ASWH.

Veel plezier met je aankopen!


de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft