ASWH
Fijne kerstdagen
21 december, 2020
Het coronavirus is er de oorzaak van dat wij momenteel in een verwarde en moeilijke tijd leven. Door alle maatregelen die noodzakelijk zijn om het coronavirus te bestrijden zullen wij de kerstdagen anders moeten vieren dan wij gewend zijn. Geen grote familie of vrienden bijeenkomsten deze kerst, nee, slechts drie gasten mogen wij ontvangen. 

Het coronavirus heeft ons vrijwel het gehele jaar al in haar greep. Het verenigingsleven is vrijwel stil komen te liggen. Voetballen gebeurt alleen via trainingspartijtjes of er wordt op aangepaste wijze getraind. Winkels zijn gesloten, het normale leven is ontwricht.
Het dagelijkse aantal besmettingen is nog verontrustend hoog. Daarom is het zo onvoorspelbaar wanneer het weer normaal wordt. 

Hoopvol is het vooruitzicht dat er in januari een vaccin beschikbaar komt en dat de inentingen gaan starten. Dit vaccin gaat het virus te lijf waardoor de besmettingen worden voorkomen en Nederland virusvrij wordt. Dan kunnen wij allemaal weer gaan sporten, elkaar knuffelen en met elkaar een drankje doen in de ASWH kantine.
Maar de grootste wens is dat alles weer normaal wordt.

Voor nu wensen wij iedereen, ondanks alle beperkingen, fijne kerstdagen toe. 

Het bestuur van ASWH
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft