ASWH
Update teamindeling JO10- en JO11-pupillen
30 december, 2020

ASWH VOETBALSCHOOL LOGOIn de afgelopen periode hebben de pupillen van de ASWH Voetbalschool ondanks de Corona-maatregelen in aangepaste vorm kunnen doortrainen maar op zaterdagen competitiewedstrijden voetballen was niet mogelijk. Maar dankzij de inzet van de vele vrijwilligers hebben zij wel onderling wedstrijdjes kunnen voetballen.

Voor de komende periode, en hoe onzeker die ook gaat zijn, is besloten om enkele wijzigingen door te voeren in de teamindeling van de JO10- en JO11-pupillen. Zo is er een team van JO10-pupillen doorgeschoven naar de JO11 als voorbereiding om te laten wennen aan het voetballen op een groter half veld: JO11-9. Aanvullend hebben er binnen de JO10-teamindelingen enkele verschuivingen plaats gevonden. Klik hieronder om snel naar de update van teamindelingen te zien.

 JO10-Teamindeling

JO11-Teamindeling


door Antonio Gonzalez
ASWH Voetbalschool

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft