ASWH
4 juni 2016
10 januari, 2021
4 juni 2016 is een datum die in het rijtje onvergetelijk past.

Toen in 2009 de Topklasse werd ingevoerd bleef ASWH in de hoofdklasse achter omdat het net de boot miste. Sindsdien werden  fervente pogingen ondernomen om alsnog die stap naar de Topklasse te maken. Tevergeefs, tot 2016. De Topklasse was inmiddels verdwenen en daarvoor in de plaats waren de 3e en 2e divisie in het leven geroepen door de KNVB. In 2016 was het dan eindelijk zover. Quick Boys werd kampioen van de hoofdklasse, Noordwijk werd tweede en ASWH 3e op op 14 punten achterstand van Noordwijk. In de competitie werd tweemaal van Noordwijk verloren.
Noordwijk was al periodekampioen en ASWH werd vervangend 3e periodekampioen omdat kampioen Quick Boys automatisch naar de 3e divisie promoveerde. ASWH en Noordwijk moesten strijden voor de ene beschikbare plek in de 3e divisie door een dubbele wedstrijd tegen elkaar te spelen. De uitwedstrijd tegen Noordwijk eindigde in 2-2. 
De thuiswedstrijd werd een thriller van de eerste orde. Kijk nog eens terug naar die zinderende wedstrijd. Klik op:

ASWH - Noordwijk

Gerrit Scheurwater
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft