ASWH
Amir Mahmoudian sluit aan bij eerste selectie
12 februari, 2021
Bij de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2021/22 kijkt de technische commissie van ASWH ook nadrukkelijk naar de eigen gelederen. Dat heeft geresulteerd in een selectieplek voor Amir Mahmoudian, die dit seizoen actief was in het Onder 23 team.

Amirmahmoudian

De 22-jarige verdediger draaide in de voorbereiding ook al mee met de selectie van trainer Rogier Veenstra. Op de trainingen en in de oefenduels maakte Mahmoudian een goede indruk. Die lijn trok hij door in ASWH Onder 23, waardoor de TC na overleg met de trainers heeft besloten om hem te belonen voor zijn ontwikkeling. De verdediger kwam in de zomer over van zondaghoofdklasser IFC. Mahmoudian volgt met zijn stap naar de eerste selectie het voorbeeld van zijn ploeggenoot Mohamed El Bannasri, die eveneens aansluit bij ASWH 1. Deze keuze sluit tevens aan bij de wens van de vereniging om talentvolle spelers vanuit Onder 23 de kans te geven door te stromen.

Wij wensen Amir veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft