ASWH
Jay Brand ook volgend seizoen bij ASWH
16 februari, 2021
Er is opnieuw positief nieuws te melden over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2021/22. De technische commissie van ASWH bereikte namelijk wederom overeenstemming met een huidige selectiespeler over een langer verblijf bij ASWH. Verdediger Jay Brand draagt ook volgend seizoen het witte shirt van onze vereniging.

De 21-jarige rechtsback kwam afgelopen zomer over van RVVH. Brand, die zijn opleiding bij Oranje Wit genoot, maakte in de voorbereiding een positieve indruk en kreeg ook al speeltijd in de stilgezette competitie. Daarom wilde de technische commissie graag met de snelle verdediger verder. Brand raakte in de laatste maanden van het jaar echter geblesseerd. Na een operatie is hij inmiddels bezig met zijn hersteltraject en dat verloopt gelukkig voorspoedig. De verwachting is dan ook dat de Dordtenaar bij het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer bij de groep zal aansluiten. Brand liet al weten uit te kijken naar zijn rentree.

Jayblijver

Wij wensen Jay veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft