ASWH
Lester Pires blijft bij ASWH
12 februari, 2021
De contouren van de selectie van ASWH voor het seizoen 2021/22 worden steeds meer zichtbaar. Opnieuw bereikte de technische commissie overeenstemming met een huidige selectiespeler over een langer verblijf op sportpark Schildman. Aanvaller Lester Pires blijft onze club trouw.

De 22-jarige Pires begint na de zomer aan zijn vierde seizoen bij ASWH. Hij kwam in 2018 over van Alexandria '66 en promoveerde dus direct met ASWH naar de tweede divisie. Daar droeg hij met negen competitietreffers zeker aan bij. De snelle Pires, die voorin op meerdere posities inzetbaar is, wist ook op het hoogste amateurniveau tot nu toe drie keer het net te vinden. Uiteraard hoopt de Rotterdammer dit aantal komend seizoen op te krikken. De TC is verheugd dat Pires met zijn specifieke kwaliteiten behouden is gebleven. Zelf wilde de aanvaller ook graag blijven, zodat beide partijen elkaar snel wisten te vinden in een verlenging van de samenwerking.

Lesterpires21

Wij wensen Lester veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft