ASWH
Levi Bouwense volgende versterking voor ASWH
23 februari, 2021
Er is opnieuw positief nieuws te melden over de samenstelling van de selectie van ASWH voor het seizoen 2021/22. De technische commissie heeft namelijk overeenstemming bereikt met Levi Bouwense. De centrale verdediger vult de vacature in de achterhoede in die was ontstaan door het vertrek van Jarreau Manuhuwa.

20210222 193005

De twintigjarige Bouwense is afkomstig van Almere City FC, waar hij sinds dit seizoen in het belofteteam speelt. Eerder kwam de bij JVOZ opgeleide Zeeuw zeven jaar uit voor Sparta Rotterdam. Daar werd hij jeugdinternational en mocht hij in het seizoen 2018/19 zijn debuut maken in de Keuken Kampioen Divisie. Bouwense was bovendien een vaste waarde voor de Rotterdamse beloften in de tweede divisie en is daardoor dus ook bekend met het niveau waarop ASWH uitkomt. Hij is een voetballende centrale verdediger, die ook fysiek zijn mannetje staat. De TC is dan ook verheugd dat Bouwense, die eventueel ook op het middenveld uit de voeten kan, voor ASWH heeft gekozen en verwacht dat hij zich gezien zijn jonge leeftijd nog verder kan ontwikkelen.

Wij heten Levi van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft