ASWH
JO11 en JO12 streden om elke (kunst)grasspriet tijdens mixtoernooi
27 februari, 2021
Vanuit de JO11 en JO12-lijnen werden in totaal 10 teams geformeerd die gedurende vier weken in twee poules van 5 een competitie afwerkten op een half veld. Een hele puzzel voor de lijncoördinatoren om de 100 spelertjes goed gemixt te krijgen.
Zoals bij de andere leeftijdslijnen werd ook hier volop gestreden om elke (kunst)grasspriet. De ene week bij temperaturen rond het vriespunt, de andere week weer in een prachtig lentezonnetje.

Groep 1 kende een uitermate spannend toernooi. Na twee weken leek het tussen team 2, 4, en 5 te gaan. Op de finaledag wist team 3 zich nog knap op te werken middels twee overwinningen, en eindigde hierdoor nog boven team 1 op de 4e plek. Team 5 had een wat mindere periode en bleef hierdoor steken op de 3e plek. De strijd om de bovenste 2 plekken moest in de laatste wedstrijd, middels een onderling treffen beslist worden tussen team 2 en team 4, waarbij team 4  een voorsprong van 1 punt had. Een zenuwslopende partij waarbij team 2 nog diverse malen de paal raakte eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Hierdoor kon team 4 zich tot terechte winnaar laten kronen en keerden zij als kampioenen met de gouden plak huiswaarts.

GROEP 1
JO11 12 1
Vervolgens was het de beurt aan Groep 2.
Hier was het uiteindelijk minder spannend. Team 10, op papier zeker niet het sterkste team, was gedurende het toernooi de ploeg die zijn zaakjes keurig op orde had. Gedisciplineerd werden de tegenstanders geëlimineerd en soeverein de titel binnengehaald.
Op gepaste afstand vochten team 8 en team 6 om de overige podiumplekken, waarbij team 8 het zilver opeiste en team 6 met de bronzen buit genoegen moest nemen.
Tenslotte eindigden team 7 op een eervolle 4e plek en team 9 op een gedenkwaardige 5e positie.

GROEP 2
JO11 12 2

Al met al een heel geslaagd toernooi, en mooi alternatief voor het afgelaste zaaltoernooi.
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft