ASWH
Nick Slotboom verruilt ASWH voor XerxesDZB
20 februari, 2021
De laatste tijd is er veel nieuws gemeld over spelers die bij ASWH blijven of de selectie komen versterken. Daar staan echter ook vertrekkende spelers tegenover. Nick Slotboom heeft de technische commissie van ASWH laten weten komende zomer over te stappen naar XerxesDZB.

Slotboom 2020

Daarmee komt een einde aan een lange loopbaan op sportpark Schildman, want de 25-jarige Slotboom speelt al vrijwel heel zijn leven bij ASWH. Zijn periode bij onze club werd alleen onderbroken door een jaartje bij Leonidas in het seizoen 2014/15. De Ambachter leverde de afgelopen jaren een aanzienlijke bijdrage aan de successen van ASWH, waaronder twee promoties. In 2019 bezorgde Slotboom zichzelf een mooi plaatsje in de geschiedenisboeken met de belangrijke gelijkmaker in de halve finale van de nacompetitie tegen OFC, waardoor ASWH verder ging en uiteindelijk promoveerde naar de tweede divisie. Ook in het eerste seizoen op het hoogste niveau kreeg de multifunctionele middenvelder veel speeltijd. In de huidige, stopgezette jaargang was dat anders. Omdat Slotboom het ook buiten de lijnen veel drukker heeft gekregen, besloot hij op zoek naar te gaan naar een nieuwe club. Dat is de Rotterdamse zaterdageersteklasser XerxesDZB geworden.

Wij bedanken Nick voor zijn inzet en zullen hem als echte ASWH'er zeker missen. Uiteraard wensen wij hem ook veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft