ASWH
Peter Verhoeve keert terug bij ASWH
17 februari, 2021
Na de berichtgeving over diverse selectiespelers die ASWH trouw blijven, is er nu ook nieuws te melden over de tweede versterking van buitenaf. De technische commissie heeft namelijk overeenstemming bereikt met een oude bekende over een terugkeer op sportpark Schildman. Niemand minder dan Peter Verhoeve draagt komend seizoen weer het shirt van ASWH!

De 28-jarige verdediger komt over van VVSB, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. Daarvoor kwam Verhoeve, na zijn komst van Sparta Rotterdam in 2014, vijf seizoenen uit voor ASWH. Een succesvolle periode, waarin de verdediger uit Den Haag een districtsbeker, de Supercup en twee regionale bekers won met onze club. Ook promoveerde Verhoeve twee keer met ASWH. Met zijn fantastische goal in de verlenging van de kraker tegen Noordwijk om promotie naar de derde divisie in 2016 schoot hij zichzelf de geschiedenisboeken in. In 2019 volgde de promotie naar de tweede divisie, na een seizoen waarin Verhoeve als centrale verdediger liefst twaalf competitiegoals maakte. Ook was hij regelmatig trefzeker in belangrijke wedstrijden in het toernooi om de TOTO KNVB Beker.

IMG 20210217 WA0000

In al die jaren was Verhoeve een vaste waarde voor de trainers. Nadat duidelijk werd dat hij zou vertrekken bij VVSB, ontstonden al snel de eerste contacten met de TC van ASWH. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe samenwerking. Uiteraard is de TC zeer verheugd dat Verhoeve voor ASWH heeft gekozen. Met zijn kwaliteiten en ervaring vormt hij een welkome toevoeging op het defensieve gedeelte van de selectie van trainer Rogier Veenstra. Zelf is Verhoeve ook blij om terug te keren op vertrouwd terrein.

Wij verwelkomen Peter dan ook van harte en wensen hem veel plezier en succes bij zijn tweede periode bij ASWH!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft