ASWH
Sam van de Kreeke blijft ASWH trouw
16 februari, 2021
Er ontstaat steeds meer duidelijkheid over de invulling van de selectie van ASWH voor het seizoen 2021/22. De technische commissie kwam namelijk ook met Sam van de Kreeke overeen dat hij komend seizoen weer zijn goals voor onze club zal maken. De linksbenige aanvaller gaat zijn vierde seizoen in op sportpark Schildman.

Samblijfterbij

De 25-jarige Van de Kreeke kwam in de zomer van 2018 van Halsteren naar ASWH. Zijn bijdrage aan de promotie naar de tweede divisie staat bij iedere supporter in het geheugen gegrift. Met zijn rake vrije trap in de extra tijd tegen FC Lienden werd Van de Kreeke die historische middag het Ambachtse goudhaantje. In de tweede divisie is hij een vaste waarde in de ploeg van trainer Rogier Veenstra. Hij kwam slechts in een van de dertig duels die ASWH op dit niveau speelde niet in actie en is met zeven doelpunten voorlopig clubtopscorer aller tijden in de tweede divisie. Logisch dus dat de TC graag met hem verder wilde. Zelf heeft Van de Kreeke het ook erg naar zijn zin bij ASWH, zodat er al snel een akkoord kon worden bereikt met de in Schiedam woonachtige aanvaller.

Wij wensen Sam veel succes en plezier in het komende seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft