ASWH
CORONA en ASWH, volgt de procedure bij besmetting
28 maart, 2021
Met ingang van 31 maart worden er kleine versoepelingen doorgevoerd waardoor het weer mogelijk is geworden dat je tot 27 jaar weer kan trainen en onderlinge wedstrijdjes binnen de vereniging mag spelen.

Voor alle spelers vanaf 27 jaar geldt nog steeds de regel dat trainen mag in groepjes van 4 met een onderlinge afstand van 1,5 meter en geen uitwisseling tussen of samenspelen met een ander 4-tal.
Dit is geen regel van ASWH maar is opgelegd door de overheid, RIVM, NOC*NSF en KNVB. Het niet houden aan deze regels kan als gevolg hebben dat je als team klaar bent met trainen en/of een boete krijgt. In het slechtste geval krijgt de verenging een boete van duizenden euro’s en/of sluiting van de vereniging voor een bepaalde periode.
 
Ook onze oudste actief voetballende groep, Walking Football, is voorzichtig weer begonnen trainen en natuurlijk ook zij in groepjes van 4.
 
Helaas zien we nu dat, sinds de scholen weer open zijn, er meer en meer kinderen tussen 8 -13 jaar met het coronavirus besmet raken. Wat we zien en horen is dat dit veelal gebeurt op de scholen. Klassen die naar huis gestuurd worden waarbij de leerlingen in quarantaine moeten. Het zijn niet alleen de kinderen die mogelijk besmet raken maar maar ook dat vaak meerdere personen binnen een gezin besmet raken met het virus.

Corona
Deze situaties hebben ook gevolgen voor de trainingen en onderlinge wedstrijdjes bij ASWH. Kinderen die niet naar de training mogen komen omdat ze besmet zijn of in quarantaine zitten. Kinderen die niet besmet zijn, maar wel een van de ouders of zelfs beiden ouders. In al die gevallen is ASWH verboden terrein.
Het is dus van groot belang dat indien uw kind in een van die klassen zit er rekening mee gehouden moet worden dat hij/zij dan ook niet ASWH mag komen om te trainen. De scholen informeren de ouders, als het goed is, hoe te handelen na een besmetting in de klas.
Indien uw kind in een van die situaties terecht komt dan horen wij dat graag zodat wij tijdig actie kunnen ondernemen binnen de betreffende teams. Veiligheid en gezondheid zijn in dit geval van belang om binnen ASWH verdere verspreiding te voorkomen.
 
Heeft u als ouder Corona en heeft het kind het al eens gehad, ook dan is het beter om het kind niet naar de vereniging te sturen. Misschien is het kind nog in een immuun fase maar kan dan toch het virus op een andere manier overbrengen. Vervelend voor het kind maar we moeten aan ieders gezondheid denken.
 
ASWH, en met name ondergetekende, hebben een rechtstreeks contact met GGD (bron en contact onderzoek) om tijdig te kunnen handelen. Het blijft echter van groot belang voor een ieder dat u z.s.m. doorgeeft dat u en/of uw kind getest moet gaan worden en de uitslag aan ons doorgeeft. Op die manier kunnen wij het team informeren dat er een besmetting is, zonder namen te noemen, en wat ASWH besloten heeft wel of niet in overleg met de GGD.
Telefoon 1
Voor alle senioren teams  en alle leiders en trainers bij ASWH geldt dat natuurlijk ook, tijdig melden. Dit doet u naar de al eerder gecommuniceerde telefoonnummers of via de mail covid19@aswh.nl
 
Laten we elkaar helpen door tijdig te reageren op besmettingen.
Bedankt voor uw en jullie begrip.
 
Ruud Verrijp
Namens de ASWH Coördinatoren Corona/COVID-19

#StaySafe   #StayHealty
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft