ASWH
Voetballers, trainers en leiders
29 maart, 2021
Afval
Vijf avonden per week wordt er getraind en op zaterdag worden vrijwel de gehele dag onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Fijn toch dat jullie elke week in deze crisistijd nog  kunnen trainen en spelen!

Omdat de kleedkamers en de kantine gesloten zijn komen jullie in sportkleding naar de velden. Meestal nemen jullie dan ook nog een tasje met drinken en/of wat te eten mee naar het veld. Prima, je moet tenslotte ook voor je zelf zorgen. Zeker na de wedstrijd of training.

Het afval..........
Zouden jullie, spelers, het afval van wat hebt meegebracht in de vuilnisbakken willen deponeren of mee naar huis willen nemen en thuis in vuilnisbak willen stoppen? Wat blijkt amelijk, wekelijks moet de opruimploeg van ASWH afval verzamelen op de velden wat daar schijnbaar achteloos wordt achtergelaten. De mensen die het afval op moeten ruimen hebben gevraagd dit berichtje te plaatsen. Willen jullie deze mensen ook helpen?

O ja, trainers, houdt een oogje in het zeil dat de spelers er op te letten dat per ongeluk geen afval wordt achtergelaten op de velden!

De Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft