ASWH
Nieuws over "De club van Honderd"
22 maart, 2021

Ruim drie jaar geleden werd "De Vrienden van ASWH" opgericht met als doel financiële ondersteuning van de vereniging met de aanschaf van die zaken/materialen die niet begroot zijn.

Tientallen leden gaven zich op als lid van "De vrienden van ASWH". In 2019 is besloten de naam te wijzigen in “DE CLUB VAN HONDERD”, waarbij het getal honderd staat voor het aantal leden dat wij nastreven.

Voorzitter John Middendorp heeft Peter Vrijdag in de afgelopen maanden verzocht de activiteiten omtrent deze activiteit van hem over te nemen, daarbij bijgestaan door penningmeester Rob Lobrink.

Achter de schermen heeft Peter aan de hand van goede suggesties van enkelen van jullie een make-over gerealiseerd, die hopelijk aanstekelijk zal werken om “DE CLUB VAN HONDERD” verder te doen groeien.

Club Van Honderd

Zo kent de club o.a. een nieuw en modern logo, geheel in stijl met het logo van de vereniging. Ook wordt het nu mogelijk gemaakt om te doneren met fiscaal voordeel. De huidige leden van “DE CLUB VAN HONDERD” zullen hierover zo spoedig mogelijk bericht van Peter en Rob ontvangen.

Lid worden van "DE CLUB VAN HONDERD" kan vanaf € 50,- per jaar. Daarvoor wordt jouw naam vermeld op het bord in de hal.

DOE MEE, we kunnen er voor de vereniging nuttige dingen voor doen.

Voor aanmelding om lid te worden, vragen, opmerkingen etc. kun je contact opnemen met Peter Vrijdag (tel. 06-11279306 of email naar petervrijdag1@gmail.com)

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft