ASWH
Gilmaro van de Werp blijft bij ASWH
30 april, 2021
In de afgelopen maanden heeft de technische commissie van ASWH gesprekken gevoerd met alle selectiespelers. Dat heeft geresulteerd in een groot aantal verlengingen. De laatste speler waarover nog geen duidelijkheid bestond, was Gilmaro van de Werp. Inmiddels kan worden gemeld dat ook hij komend seizoen deel uitmaakt van de selectie.

De 27-jarige Dordtenaar begint dan aan zijn 9e seizoen bij het eerste elftal, nadat hij eerder ook al in de jeugd en het tweede elftal van ASWH voetbalde. Van de Werp is al jaren een vaste waarde en speelde al ruim 250 officiële wedstrijden in ASWH 1. Hij bouwde dan ook een fraaie erelijst op. De verdediger maakte twee promoties mee, won twee districtsbekers, de landelijke beker, de Supercup en twee regionale bekertoernooien. In de finale om de landelijke beker tegen IJsselmeervogels in 2014 werd hij matchwinner door in de verlenging de enige treffer voor zijn rekening te nemen. Uiteraard is de TC verheugd dat ook Van de Werp, die als multifunctionele verdediger op meerdere posities uit de voeten kan, bij ASWH blijft.

20210429 223209

Wij wensen Gilmaro veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft