ASWH
Participatie omgevingsvisie Hendrik-Ido-Ambacht
12 april, 2021
Binnenkort is het zo ver: de 2e participatieronde voor de omgevingsvisie van Hendrik-Ido-Ambacht waarin we drie (digitale) Ontmoetingen organiseren. In de omgevingsvisie laten we straks zien waar de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor staat en waar we naar toe willen in de toekomst. Lees hier voor meer informatie: https://www.h-i-ambacht.nl/omgevingsvisie

Afgelopen week hebben we via social media stellingen voorgelegd, dit zullen wij de aankomende weken voortzetten. Ook is iedereen in Hendrik-Ido-Ambacht via het gemeentenieuws in De Brug uitgenodigd om mee te denken over hun buurt of omgeving bij de Ontmoetingen. Normaal gesproken vinden deze Ontmoetingen op een fysieke inspirerende locatie plaats, maar helaas moeten we dit (net als de Week van de Omgevingsvisie) digitaal organiseren.

De gemeente heeft ons verzocht onderstaand bericht te delen met onze achterban. Op deze manier hoopt men zoveel mogelijk animo te krijgen uit de samenleving!

Bericht:

Doe jij ook mee tijdens onze Ontmoetingen?
Gemeente Hendrik-Ido -Ambacht is bezig met de omgevingsvisie. In de omgevingsvisie laten we straks zien waar de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor staat en waar we naar toe willen in de toekomst.

In februari heeft de Week van de Omgevingsvisie plaatsgevonden, dit was de 1e participatieronde. Deze week draaide allemaal om de Wijkprikker, een digitale tool waarin jij jouw inbreng hebt kunnen leveren. Hieruit zijn kansen en knelpunten gekomen, dit is een belangrijke basis voor de 2e participatieronde. Hiervoor organiseren wij drie Ontmoetingen:
  • 20 april 19.30-21.30: Ontmoeting 1
  • 29 april 19.20-21.30: Ontmoeting 2
  • 25 mei 19.30-22.00: Slotontmoeting
Tijdens de eerste twee Ontmoetingen praten we over de volgende onderwerpen: Wonen en vrije tijd, Ambacht en ondernemen, Typisch ambacht, Gezond en veilig leven, Omgaan met klimaatverandering en Groen en blauw. We gaan aan de hand van deze thema’s met elkaar in gesprek over hoe onze omgeving in de toekomst eruit ziet in Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens de Slotontmoeting kijken we nog een stapje verder: welke onderwerpen vinden we nu echt belangrijk en welke prioriteit we daar aan geven. Waar moeten we mee aan de slag en wat hebben we dan nodig?

Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Zo werken we samen aan een groen, sociaal, waardevol, welvarend en gezond Ambacht!

Meld je snel aan via: www.eventbrite.nl/d/online/hendrik-ido-ambacht/
Meer informatie over de omgevingsvisie: www.h-i-ambacht.nl/omgevingsvisie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft