ASWH
JO19-spelers maken de overstap naar de senioren
19 april, 2021

ASWH is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Er zijn voor bepaalde leeftijdscategorieën al voorlopige indelingen gemaakt en ook zijn de nieuwe trainers begonnen met de trainingen met nieuwe teams.

In het huidige JO19-1 team is er ook een aantal jongens dat de stap naar de senioren moet gaan maken. Daarom zijn zij met het 2e en het Onder 23 team aan het meetrainen. Inmiddels hebben twee jongens te horen gekregen dat zij in de voorbereiding naar komend seizoen zijn toegevoegd aan de O23 selectie. De doelstelling voor de komende jaren is om van het 2e elftal weer een echt ASWH-team te maken, om zo door te ontwikkelen vanuit de eigen jeugd naar de senioren.

Helaas heeft ook een aantal jongens van JO19-1 besloten om ASWH na dit seizoen te gaan verlaten. Wij willen hun heel veel succes wensen en hopen dan ook, dat zij in de toekomst weer voor ASWH zullen uitkomen.


TC Jeugd

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft