ASWH
Koen Wesdorp verruilt ASWH voor AFC
2 april, 2021

Enige tijd geleden heeft Koen Wesdorp aan de technische commissie van ASWH laten weten dat hij zijn voetballoopbaan elders zou voortzetten. De 23-jarige middenvelder verruilt onze vereniging voor AFC. De Amsterdammers, bij het stilleggen van de competitie koploper van de tweede divisie, hebben zijn komst vandaag wereldkundig gemaakt.

Wesdorp 2020

Wesdorp kwam in de zomer van 2019 over van Helmond Sport. Hij hervond zijn plezier in het voetbal bij ASWH en groeide meteen uit tot vaste waarde. Met zijn sterke spel trok Wesdorp al snel de interesse van andere clubs. Dat was dit seizoen niet anders. Hoewel hij het erg naar zijn zin had bij ASWH, heeft Wesdorp nu de keuze gemaakt om de uitdaging aan te gaan om met AFC om de titel te gaan strijden. De TC is inmiddels al volop bezig om een vervanger voor Wesdorp te zoeken.

Wij bedanken Koen voor zijn inzet bij ASWH en wensen hem veel succes bij AFC!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft