ASWH
Kom alsjeblieft bij onze saamhorige onderhoudsploeg!
23 mei, 2021

Als voetbalvereniging is ASWH afhankelijk van onze vrijwilligers, die zowel dagelijks als wekelijks hun beste beentje voorzetten om ervoor te zorgen dat de vereniging draaiende blijft. Er is echter altijd vraag naar meer vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen!

Bent u ouder/verzorger, speler/speelster of verbonden met ASWH op welke manier dan ook en draag je onze vereniging een warm hart toe? Bekijk dan deze vrijwilligersvacature hieronder en wellicht past deze bij jou. Wil je alstublieft ook nadenken of deze vacature wellicht leuk en interessant is voor een familielid of bekende?

 Klussers

Als vrijwilliger in de onderhoudsploeg kom je terecht in een hecht en sociaal team. De onderhoudsploeg zorgt ervoor dat het complex van ASWH in de beste staat blijft. Denk hierbij aan diverse reparaties en renovaties van onderdelen van ons complex. Iedere maandag- en donderdagochtend is onze ploeg aanwezig om de accommodatie weer een beetje mooier te maken. We beginnen altijd gezellig met een kop koffie en thee, na het klussen sluiten we de ochtend ook altijd met een drankje en hapje af.

Of je nu handig bent of niet, er is altijd wel een klusje te doen in of rond de kantine of op het sportpark. Wil je twee keer per week, één keer per week of één keer per maand komen? Voor onze onderhoudsploeg is het allemaal goed, we hebben nu echt met spoed nieuwe ploegmaten nodig!

MELD JE NU AAN! 

Mocht jij je in willen zetten en deel uit willen maken van deze fantastische onderhoudsploeg? Meld je dan nu aan via bestuur@aswh.nl of bel met Hendrik Jan de Graaf (06-16039688) of Erik Helmink (06-50630817). Ken jij iemand die wat tijd over heeft, omdat hij/zij bijvoorbeeld met pensioen is of geen werk heeft? Deel dan deze oproep alsjeblieft.

Alvast enorm bedankt namens het bestuur en de leden van ASWH !

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft