ASWH
Luuk Admiraal kiest voor nog een jaar ASWH
23 april, 2021
De eerste speler van wie op de website een langer verblijf bij ASWH werd aangekondigd, was Luuk Admiraal. De jonge Ambachter, die vorige maand zijn negentiende verjaardag vierde, bleef de club waar hij al heel zijn leven speelt graag trouw. Ook de TC wilde hem uiteraard graag behouden, zodat medio januari al kon worden gemeld dat beide partijen elkaar gevonden hadden in een langere samenwerking.

De prestaties van Luuk bleven in de vroeg stopgezette competitie van dit seizoen echter niet onopgemerkt. ADO Den Haag nodigde hem uit voor een stage. Hoewel die proefperiode positief is verlopen en Luuk de mogelijkheid kreeg om aan te sluiten bij het belofteteam van de Haagse club, heeft hij zelf nu de keuze gemaakt om zich bij ASWH verder te ontwikkelen. Dat betekent dat de supporters ook komend seizoen weer van de kwaliteiten van Luuk kunnen genieten!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft