ASWH
Astrid Snelderwaard lid vrijwilligerscommissie
29 mei, 2021
Astrid Snelderwaard
Sinds kort is de vrijwilligerscommissie uitgebreid met Astrid Snelderwaard. Astrid verhuisde 12 jaar geleden van Leidschendam naar Hendrik-Ido-Ambacht. In 2009 kwam zij voor het eerst in aanraking met ASWH toen haar zoon Max ging voetballen. Daarna volgden nog twee zoons die actief werden bij ASWH waarvan Tim clubscheidsrechter is en Rob nog de enige actieve voetballer.
Sinds 3 jaar wast Astrid de kleding van de selecties van ASWH. Daarnaast is zij ook ondersteunend medewerkster van de businessclub en nu dus ook lid van de vrijwilligerscommissie.

Haar eerste taak is voor het seizoen 2021-2022 inventariseren wie als vrijwilliger doorgaat, wie stopt en wie nieuwe vrijwilliger wordt. Hiervoor neemt zij contact op met contactpersonen van de diverse commissies. De medewerking van deze contactpersonen is uiteraard van belang om tot een goed overzicht te komen van ons vrijwilligersbestand.

Gerrit Scheurwater
Vrijwilligerscoördinator
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft