ASWH
ASWH versterkt voorhoede met Diego Snepvangers
5 mei, 2021

De technische commissie van ASWH heeft de zoektocht naar een aanvallende versterking succesvol afgerond. Er is namelijk overeenstemming bereikt met Diego Snepvangers over zijn komst naar sportpark Schildman. De nieuwste aanwinst biedt trainer Rogier Veenstra nog meer mogelijkheden in de voorhoede.

De 22-jarige Snepvangers is afkomstig van competitiegenoot Spakenburg. Daar was de aanvaller uit Bergen op Zoom bezig aan zijn eerste seizoen. Snepvangers kwam eerder uit in de jeugdopleiding van RBC Roosendaal en NAC Breda. Bij die laatste club maakte hij in 2016 ook zijn debuut in het betaalde voetbal. Snepvangers stapte in 2018 over naar Helmond Sport, waar hij in twee seizoenen tot ruim 50 duels in de Keuken Kampioen Divisie kwam.

Hoewel hij niet hoefde te vertrekken bij Spakenburg, besloot hij toch op zoek te gaan naar een andere uitdaging op het hoogste amateurniveau. De gesprekken met ASWH verliepen positief. Snepvangers liet in een eerste reactie weten een goed gevoel te hebben gekregen bij onze vereniging en veel zin te hebben in het nieuwe seizoen. Ook de TC is verheugd dat de op beide flanken inzetbare Snepvangers voor ASWH heeft gekozen en verwacht dat hij met zijn kwaliteiten een goede aanvulling is op het offensieve gedeelte van de selectie.

Snepvangers

Wij heten Diego van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes en plezier in het komende seizoen!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft