ASWH
Beleef een uniek Feyenoord Zomer Camp bij ASWH!
14 mei, 2021

Ben jij op zoek naar een unieke en sportieve activiteit voor in de zomervakantie? Doe dan mee aan het Feyenoord Soccer Camp bij ASWH, dat plaatsvindt op 22 & 23 juli 2021. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus meld je aan!

Klik voor meer informatie en/of direct in te schrijven op: https://www.feyenoord.nl/soccer-schools/trainingsactiviteiten/soccer-camps/zomer-spelers/inschrijving-soccer-camp-aswh-2021.

De trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools staat voor jou klaar om je te helpen een betere voetballer te worden en je optimaal voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen! Als deelnemer ontvang je het gloednieuwe shirt. Uiteraard is een bijpassend broekje inbegrepen om jouw trainingstenue compleet te maken.

IMG 3422 2

Winactie
Schrijf je samen met een vriend in voor het Feyenoord Soccer Camp, dan maak je bovendien kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de naam van jouw kameraad op het inschrijfformulier in te vullen bij het veld 'bijzonderheden', dan maken jullie allebei automatisch kans.

Kun jij niet wachten om deel te nemen? Meld je dan aan via https://www.feyenoord.nl/soccer-schools/trainingsactiviteiten/soccer-camps/zomer-spelers/inschrijving-soccer-camp-aswh-2021.

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft