ASWH
Stef Doedée keert terug bij ASWH als keeperstrainer O23, O19 en 2e
6 mei, 2021
Vanuit het streven om de organisatie rond het belofteteam, het tweede elftal en de hoogste jeugdteams zo optimaal mogelijk in te richten, heeft de technische commissie van ASWH enige tijd geleden het besluit genomen om ook de keepers specifieke training aan te bieden. Inmiddels kan worden gemeld dat er een keeperstrainer is aangetrokken die met de doelmannen van ASWH Onder 23, ASWH Onder 19 en ASWH 2 aan de slag gaat. Dat is een oude bekende, namelijk Stef Doedée.

Stef Doedée 1

De 34-jarige Doedée keert daardoor terug op sportpark Schildman, nadat hij in 2019 vertrok naar Smitshoek. Bij die club was hij de afgelopen twee seizoenen de doelman. Nadat duidelijk was geworden dat Doedée zijn eigen loopbaan zou beëindigen, heeft de TC hem gepolst voor de functie van keeperstrainer. De uitkomst van de gesprekken was positief. De keepers van de genoemde elftallen krijgen dus een trainer met een rijke ervaring in het betaalde voetbal en op topamateurniveau. Tussen 2013 en 2019 was Doedée de vaste doelman van ASWH. In die zes jaar vierde hij tal van successen met onze vereniging. Zijn erelijst bevat twee promoties, twee districtsbekers, de landelijke amateurbeker, de Supercup voor amateurs en twee regionale bekers. In het seizoen 2017/18 werd Doedée bovendien uitgeroepen tot speler van het jaar. Logisch dus dat de TC verheugd is dat Doedée een bijdrage wil gaan leveren aan de ontwikkeling van onze talentvolle keepers.

Wij verwelkomen Stef hartelijk terug bij ASWH en wensen hem veel plezier en succes in zijn nieuwe functie!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft