• Nog even het is de ASWH GLAMOUR PARTY!!!!

 • Bijna is het zover, de puntjes worden nu op de i gezet. Nog maar een klein maandje en dan barst de ASWH GLAMOUR PARTY los. Een avond met lokale en regionale (top)ondernemers die voetbalvereniging ASWH een warm hart toedragen en graag hun steen(tje) willen bijdragen om alle leden van de club hun sport kwalitatief zo goed mogelijk te laten uitoefenen.

  Het door de ASWH Businessclub georganiseerde evenement belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden! Je kunt optredens verwachten van ‘de kroonprinses van de soul’ zangeres Lady Grey, met haar sublieme ballads en swingende soul die weerklinkt in elke vezel van je lichaam. ‘Imagine the impossible’ met topgoochelaar Justin Vliegenthart. Justin behoort tot de hoogste categorie onder de Nederlandse goochelaars en zijn magische entertainment is stijlvol en straalt klasse uit. Ook hebben we niemand
  minder dan The Rotterdam Drag Show, een bijzondere happening: 'Het wordt groots, fleurig, extravagant en meeslepend!' En last, but not least treedt Dorona Alberti op, frontvrouw van de band Gare du Nord, de bekendste lounge jazzband van Nederland. Als gastzangeres bij de concerten van Andre Rieu kreeg zij recentelijk het gehele Vrijthof in Maastricht 'plat' met haar vocale kwaliteiten.

  Trijntje Oosterhuis is bereid gevonden een concert bij je thuis of in je tuin te komen geven! Of ga gezellig met zijn vieren als V.I.P. naar het concert van Robbie Williams in de Ziggo Dome in Amsterdam! Maak een gezellige avond met je buren en/of vrienden terwijl Bon Bon voor een volledig verzorgd diner bij jou thuis voor 10 personen zorg draagt. Heb je ooit Ambacht en onze regio vanuit de lucht willen zien? Ook dat kunnen we gaan realiseren deze avond! Dit zijn ‘slechts’ vier van onze bijzondere veilingitems die we tijdens het gala zullen weggeven aan de hoogst biedende.

  De Sitter Bloemen stelt een bloemenbon ter waarde van € 500,- beschikbaar om je huis met geurige en kleurige bloemen aan te kleden of geniet samen met vrienden van werkelijk bijzondere topwijnen, beschikbaar gesteld door Heeren van Ambacht. Bekijk de WK wedstrijden van Oranje op je nieuwe flatscreen TV aangeboden door B&W Electro. Door middel van een verloting kan je deze genoemde of een of meerdere andere prachtige prijzen winnen!

  Net als in de vorige 11 edities van het ASWH GLAMOUR GALA verwachten we dat er nog lang zal worden nagepraat over deze unieke avond met entertainment van hoogstaande kwaliteit. Er zijn nog slechts 3 tafels a 10 personen beschikbaar! Reserveer als bedrijf of
  individueel persoon een (volledige) tafel of stoel! Voor info of aanmelding: businessclub@aswh.nl. 

  Businessclub ASWH