• Zoals u wellicht heeft gemerkt hebben we inmiddels een zeer actieve evenementen commissie voor jong en oud waarbij de Jeugd activiteiten de jeugd events organiseert. Niet onbelangrijk is te weten dat de Supportersclub ASWH meestal financieel maar soms ook actief een bijdrage levert.

    Daarom een kort verslag van de afgelopen vrijdag gehouden Summertime cocktail Bingo party. Een avond uit de ideeënbus van de evenementen commissie met een belangrijke financiële en organisatorische bijdrage van de Supportersclub.

    Afgelopen vrijdag begon al vroeg met het omtoveren van de kantine naar een Summer cocktail bar.  Om 19.00 gingen de deuren open en kwamen de eerste van de ruim 80 aangemelde ASWH’ers binnen. Iedereen ontving bij binnenkomst een mooie bloemenketting die erg goed stond bij de vele zomer/strand outfits.  Om 20.00 begon de Supportsclub met de 10 rondjes Bingo waarbij de prijzen uiteraard ook op het Summertime thema waren afgestemd. Zo hadden we o.a. strandpakketjes met zonnebank bonnen, BBQ sets met BBQ bonnen, Picknick mandjes en natuurlijk de boodschappen tassen die u wellicht kent  van de reguliere maandelijkse Supportersclub bingo avonden.

    Tijdens de bingo konden de cocktails al worden besteld waardoor het al snel steeds gezelliger werd. Zo rond 22.00 waren de 10 bingo rondjes weggedraaid en werd de kantine vrij gemaakt voor een afsluitende cocktail party.  Hiervoor hadden we zanger Bobby met zijn zangeres gevraagd. Met de nodige drankjes en cocktails was de dansvloer snel gevuld en zo rond 24.00 konden we terugkijken op weer een zeer geslaagd evenement.

    Evenementen commissie ASWH