• Vrijdagavond was het zover, een Pietenbingo voor de JO en MO 10, 11 & 13. De kantine was goed gevuld en de Sinterklaas sfeer zat er goed in met chocolademelk en lekkers op tafel. Onder leiding van de enthousiaste bingomasters werden er verschillende rondes gespeeld. Vol aandacht controleerde de kinderen hun kaarten en de spanning steeg bij elke aankondiging van een nieuw getal. 

    De prijzentafel was indrukwekkend vol met fantastische prijzen. De sfeer werd steeds feestelijker nadat een aantal winnaars hun prijs in ontvangst hadden genomen met een grote glimlach.  

    Na een geweldige avond met een hoop plezier en gelach werd de bingo afgesloten met een leuke verrassing: iedereen ontving een speciale Sinterklaas lollie als bedankje voor hun deelname. Het was duidelijk dat dit evenement een hit was, gezien de overweldigende opkomst en het feestelijke enthousiasme dat door de kantine golfde. 

    Het werd een top avond met een boel gelukkige winnaars. En was je nu niet een van de gelukkigen? Hou de site dan goed in de gaten, want er komt in het nieuwe jaar snel weer een bingo aan!

    JAC ASWH