• Presentatie nieuwe spelers bij MyLife

  2 aug 2022
 • Het voorstellen van de nieuwe ASWH-selectie onder leiding van trainer Sjoerd van der Waal en zijn technische staf zal dit jaar gebeuren op VRIJDAG 26 AUGUSTUS a.s. vanaf 17.00 uur in de nieuw te openen vestiging van onze sponsor MyLife aan de Noordkade in Hendrik Ido Ambacht.

  Nog vóór de officiële opening van deze fitnessschool krijgen ALLE ASWH-leden, hun partners en gezinsleden de mogelijkheid deze nieuwe sportieve ruimte te bezoeken. De aanwezigen wordt een inkijkje geboden in de faciliteiten van deze negende vestiging van deze familie-sportschoolketen. Dat gebeurt o.a. door rondleidingen, maar ook zal onder het genot van een hapje en drankje tekst en uitleg over het unieke fitnessconcept worden gegeven. Met mooie locaties, ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen zij iedereen inspireren om te starten met sporten én om te blijven sporten. Daarom besteden ze veel aandacht aan hun service.

  MyLife Clubs bieden daarnaast fantastische faciliteiten: van fitness en groepslessen tot een ruim aanbod aan yogalessen. MyLife stelt ook ‘Golden Tickets’ beschikbaar aan ASWH-ers, waardoor voor een bepaalde periode een aantrekkelijke korting op de abonnementsprijs gekregen wordt.

  Zoals al eerder genoemd, zal dus ook de presentatie van de selectie op deze avond plaatsvinden. Een mooie gelegenheid om voor de jeugdspelertjes handtekeningen van hun nieuwe idolen te scoren op de WIEKENT-brochure!

  Het (jeugd)bestuur van ASWH en de ASWH Businessclub hopen dat er massaal gehoor gegeven zal worden door ALLE ASWH leden, hun partners en overige gezinsleden om aanwezig te zijn op deze bijzondere mogelijkheid om kennis te maken met de gezelligste
  fitnessfamilie in Hendrik-Ido-Ambacht!

  ASWH Businessclub