• Presentatiegids seizoen 2021/22 uitgereikt

  19 sep 2021
 • Gisteren werd rond de competitiewedstrijd ASWH - Jong FC Volendam in de businessruimte de nieuwe presentatiegids voor het seizoen 2021/22 uitgereikt. Voorzitter John Middendorp nam het eerste exemplaar in ontvangst. Hij kreeg de gids uit handen van Maurice van Schijndel, die zich namens de sponsorcommissie heeft bezig gehouden met dit project.

  Het is weer een schitterend boekwerk geworden van liefst 96 pagina's, boordevol informatie over diverse geledingen binnen de vereniging. Natuurlijk wordt de selectie gepresenteerd, maar er is ook aandacht voor onder meer walking football, vrouwenvoetbal, de jeugd, de scheidsrechters en tal van vrijwilligers bij de vereniging. De gids is gedrukt door Xebius en de opmaak werd als vertrouwd verzorgd door Walter van Wijk van Studio Carpe Diem. Dennis de Jongste van Xebius nam de acquisitie op zich, terwijl Maurice van Schijndel het totale proces coördineerde. De redactionele bijdragen kwamen als vanouds van André Valk en Michel Nys. Een compliment en woord van dank aan alle betrokkenen is zeker op zijn plaats!

  De komende week zal de presentatiegids bij alle leden in Hendrik-Ido-Ambacht worden bezorgd. Dankzij spontane aanmeldingen hebben we ook bezorgers in Dordrecht, Zwijndrecht en Ridderkerk-Rijsoord, zodat ook daar woonachtige leden de gids op de mat zullen vinden. Het bezorgteam bestaat dit jaar uit Max Voll, Hans van Hoek, Addy Wies, Joost Trouwborst, André Boll, Maurice van Schijndel, Astrid Ammerlaan, Jesper van den Bosch, Carola Kuyvenhoven en zoon, Henk van der Meulen en Wim Helmink voor Hendrik-Ido-Ambacht. Peter Vrijdag (Zwijndrecht), Fabian Korporaal (Dordrecht) en Henk Sterkenburg (Ridderkerk-Rijsoord) gaan buiten de gemeentegrenzen aan de slag. Allen bedankt voor de medewerking!

  Leden die elders wonen en toch graag de gids willen ontvangen, kunnen die vanaf volgende week ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

  de Redactie