• Aanmelden proeftrainen ASWH Voetbalschool

  • Voordat je je definitief aanmeld als lid van ASWH, biedt de ASWH Voetbalschool pupillen de mogelijkheid om te komen proeftrainen om te kijken of je het leuk vind om te voetballen, te trainen en aan een teamsport deel te nemen.

    Wanneer je dit formulier onder invult en digitaal opstuurt door onderaan op de knop "VERZENDEN" te drukken, ontvangen de pupillencoördinatoren direct de ingevulde gegevens. De pupillencoördinatoren noteren vervolgens je gegevens op de lijst met proeftrainers. In een seizoen zijn er meerdere periodes wanneer de proeftrainers gelijktijdig worden uitgenodigd. Wanneer je dus niet direct een uitnodiging in je inbox hebt ontvangen, wordt dan niet ongerust of onduldig want de uitnodiging volgt vanzelf.

    In de regel is het zo dat pupillen 3x mogen komen proeftrainen. Wil je als pupil blijven trainen dan zul je na je 3 proeftrainingen lid moeten worden van ASWH. Lid worden van ASWH gebeurt door het aanmeldformulier in te vullen dat je kunt vinden onder het kopje VERENIGING >> LEDENADMINISTRATIE >> AANMELDEN ALS LID. Wanneer je dit formulier invult zal de ASWH Ledenadministratie je aanmelding verwerken in Sportlink, het ledenadministratie applicatie van de KNVB. Je moet namelijk weten dat wanneer je je aanmeld als lid bij ASWH, je gelijk ook lid wordt van de KNVB en een KNVB-relatienummer ontvangt. Na verwerking van je aanmelding ontvangt het desbetreffende ASWH-lid een bevestiging van inschrijving via een welkomstmail met de nodige nuttige informatie

    Als proeftrainer ben je niet speelgerechtigd om door de KNVB-georganiseerde wedstrijd te voetballen. Alleen spelende ASWH-leden zijn speelgerechtigd om voor ASWH uit te komen.

    In de maanden Mei en Juni worden de teamindelingen bepaalt voor het volgend seizoen. Het meest ideale tijdstip om te komen proeftrainen is April en Mei want ben je op dat moment lid van ASWH, kunnen de pupillencoördinatoren je direct meenemen in de teamindeling van volgend seizoen. Wordt een pupil in gedurende de nadere maanden lid van ASWH, hoeft dat niet te betekenen dat je pas volgend seizoen wordt ingedeeld in een team. Gedurende het seizoen zullen de pupillencoördinatoren wel hun best doen om een plekje in een team voor de pupil te vinden.