UA
  • Aanmelden proeftraining ASWH Vrouwenvoetbal

  • Voordat je je definitief aanmeld als lid van ASWH, biedt het ASWH Vrouwenvoetbal je de mogelijkheid om te komen proeftrainen bij het vrouwen- of één van de meidenteams om te kijken of je het leuk vind om te voetballen, te trainen en aan een teamsport deel te nemen.

    Wanneer je dit formulier links invult en digitaal opstuurt door onderaan op de knop "VERSTUREN" te drukken, ontvangen de coördinatoren direct de ingevulde gegevens. De coördinatoren noteren vervolgens je gegevens op de lijst met proeftrainers. In een seizoen zijn er meerdere periodes wanneer de proeftrainers gelijktijdig worden uitgenodigd. Wanneer je dus niet direct een uitnodiging in je inbox hebt ontvangen, wordt dan niet ongerust of onduldig want de uitnodiging volgt vanzelf.

    In de regel is het zo dat er 3x kan komen proeftrainen. Wil je als vrouw of meisje blijven trainen dan zul je na je 3 proeftrainingen lid moeten worden van ASWH. Lid worden van ASWH gebeurt door het aanmeldformulier in te vullen dat je kunt vinden onder het kopje CLUBINFO >> LEDENADMINISTRATIE >> LID WORDEN. Wanneer je dit formulier invult zal de ASWH Ledenadministratie je aanmelding verwerken in Sportlink, het ledenadministratie applicatie van de KNVB. Je moet namelijk weten dat wanneer je je aanmeld als lid bij ASWH, je gelijk ook lid wordt van de KNVB en een KNVB-relatienummer ontvangt. Na verwerking van je aanmelding ontvangt het desbetreffende ASWH-lid een bevestiging van inschrijving via een welkomstmail met de nodige nuttige informatie

    Als proeftrainer ben je niet speelgerechtigd om door de KNVB-georganiseerde wedstrijd te voetballen. Alleen spelende ASWH-leden zijn speelgerechtigd om voor ASWH uit te komen.

    ASWH Vrouwenvoetbal