• Publicatie "voorlopige teamindeling" ASWH Jeugd

  17 jul 2021
 • Zoals iedereen heeft kunnen zien is de vormgeving van de ASWH website vernieuwd. Inhoudelijk is er niet heel veel veranderd. Een groot voordeel van deze nieuwe opzet van de website is dat deze nu responsive is waardoor deze op mobiele telefoons en tablets veel beter leesbaarder is geworden.

  Op de nieuwe website is voor alle ASWH teams ook weer een teampagina beschikbaar. De inhoud van deze teampagina’s is gelinkt aan Sportlink en de data wordt direct gedownload en op deze teampagina gepubliceerd. Denk hierbij aan het wedstrijd programma en standen maar ook de teamindelingen zoals deze zijn aangemaakt in Sportlink.

 • “Er zijn .. teamleden van wie de naam vanwege privacy redenen niet getoond wordt.”

  Vanwege de wet op de privacy (AVG) mag ASWH niet zomaar de namen van haar leden publiceren op de website om zo de voorlopige teamindelingen bekend te maken. Ieder KNVB lid dient zelf zijn privacy niveau aan te geven. Dit gebeurd in de voetbal.nl app van de KNVB. Wanneer leden inloggen in deze app moet men een privacy niveau kiezen: “Normaal”, “Beperkt” of “Afgeschermd”. Standaard staat dit niveau of “Afgeschermd”. Bij deze instelling worden namen niet zichtbaar gemaakt op de ASWH website en staat bovenstaande melding vermeld bij de desbetreffende teamindeling. Wil een KNVB lid zichzelf zichtbaar maken in de teamindeling, dient dit privacy niveau te worden aangepast.


  Op een enkele uitzondering na zijn nu alle ASWH jeugdleden in Sportlink ingedeeld in de voorlopige teams maar zijn er veel vragen omtrent het ontbreken van namen in deze gepubliceerde teamindeling vanwege bovenstaande reden.

  Daarom is in samenspraak met het ASHW Jeugdbestuur om aan de vragen tegemoet te komen besloten om de complete “voorlopige” teamindelingen van de ASWH jeugdteams éenmalig en voor korte periode apart te publiceren op de ASWH-website.

  Maar om niet in strijd te zijn met de AVG-regelgeving het verzoek aan alle (ouders van) jeugdleden om aan het ASWH Jeugbestuur aan te geven wanneer men bezwaar heeft tegen het tijdelijk publiceren van de naam van hun zoon en/of dochter op de ASWH Website.

  Bij bezwaar graag uiterlijk voor maandag 19 Juli aanstaande een mail sturen naar jeugdbestuur@aswh.nl  onder vermelding van Naam, geboortedatum en/of KNVB relatienummer.

   

  Antonio Gonzalez