• Regelgeving wedstrijdbezoek sponsoren

  20 sep 2021
 • Leden van de ASWH Business Club en een groot aantal sponsors hebben toegang tot het sponsorhome. Onder het genot van een drankje kunnen er op gezellige en ontspannende wijze nieuwe contacten met andere ondernemers gelegd worden of juist onderhouden worden. Ook biedt ons sponsorhome je een prima mogelijkheid om hier je (toekomstige) zakelijke relaties te ontvangen.

  Helaas zijn wij genoodzaakt door de Coronaregelgeving de toegang tot het sponsorhome voor de wedstrijden te beperken tot MAXIMAAL 15 sponsors in persoon.

  Toegang wordt verleend op basis van aanmelding per mail aan de ASWH Business Club. De volgorde en tijdstip van aanmelding is bepalend tot toelating!

  Mail aan businessclub@aswh.nl voor aanmelding tot entree sponsorhome onder opgave van naam en telefoonnummer en aantal personen (max. 2 per sponsor).

  Tevens dient elke bezoeker bij deze wedstrijd zich vooraf te registreren via de website van ASWH in combinatie met een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur.
   

  IN VERBAND MET CORONA REGELS IS REGISTRATIE VAN UW KOMST VERPLICHT !!

   

  ASWH Business Club