• Na de gewonnen wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Excelsior '31 heeft ASWH de onderste plaats verlaten en is de jacht op een veilige notering in de stand hopelijk ingezet om handhaving in de Derde Divisie te bewerkstelligen. Elke wedstrijd is een finale, waarbij de steun van het 'ASWH-legioen' een belangrijke rol kan spelen voor een goed resultaat.

    Zaterdag 1 april 2023 a.s. speelt ASWH 1 een uitwedstrijd bij HSV HOEK in Hoek (Zeeland). Net als bij vorige uitwedstrijden krijgen supporters weer de mogelijkheid om mee te reizen met de spelersbus. En het goede nieuws is dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn! Met de bus mee is niet alleen erg gezellig, maar ook nog eens financieel aantrekkelijk. Wij vragen namelijk een bijdrage van slechts €10,00 per persoon. Geen geld toch?           

    Zorg wel dat je iets te eten voor onderweg mee neemt. De reis wordt met een luxe touringcar gemaakt. Er is dus plek genoeg.

    Dus kom op goede supporters, ouders, partners van spelers, stap in de bus en steun de spelers bij deze belangrijke uitwedstrijd!.

    Meld je als deelnemer via l.helden2@upcmail.nl aan. Nog gemakkelijker is om 06-44756151 te bellen.

    ASWH Supportersclub