• Scoor voor de jeugdafdeling van ASWH

  23 nov 2021
 • Beste clubleden,

  Op woensdag 24 november 2021 organiseert vv ASWH een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor de Jeugdafdeling. Het team Vrouwen 1 van ASWH gaat deze belsessie voor ASWH uitvoeren. Naast het project spelen zij ook voor een bijdrage voor de Vrouwen 1 van ASWH. Zij bellen voor een leuke bijdrage voor het team. Help jij de jeugdafdeling en het Vrouwen 1 team dit te realiseren?

  Op 24 november 2021 tussen 18.30 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor vv ASWH. Het is de moeite meer dan waard, want:

  * Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de jeugdafdeling van ASWH.

  * Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-.

  * De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht.

  Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar rverrijp@caiway.nl.

  Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de jeugdafdeling nog professioneler kunnen inrichten. Houd je telefoon op 24 november 2021 extra in de gaten!

  Dames van het Vrouwen 1 team, zet hem op!

  Bestuur ASWH