• Seizoen 2021-2022: Overschrijvingsvoorwaarden

  20 mei 2021
 • Hoewel het seizoen 2020-2021 vrijwel is verloren gegaan door de coronacrisis dient het seizoen 2021-2022 zich alweer aan. Zoals gebruikelijk zullen er weer spelers komen en gaan waarbij vooral de vertrekkende spelers zich aan een aantal richtlijnen dienen te houden. Als aan alle voorwaarden is voldaan dan pas geeft ASWH toestemming voor overschrijving naar een ander club.

  Vertrek naar een andere vereniging.
  Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen of personen die korter dan drie jaar niet hebben gevoetbald en gaan voetballen bij een andere vereniging in de categorie A, dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. Zoals ieder jaar is de deadline voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

  Hoe vraag je een overschrijving aan?
  Verenigingen regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

  Hoe verloopt de procedure?
  De overschrijving dient digitaal door de nieuwe vereniging te worden aangevraagd. De ‘oude’ vereniging krijgt de melding van de aanvraag in Sportlink en geeft wel of geen toestemming. Wanneer een speler aan al zijn verplichtingen heeft voldaan wordt toestemming verleend.
  ASWH geeft pas toestemming wanneer:
  • alle contributie is voldaan.
  • alle (trainings)kleding dat eigendom is van ASWH is ingeleverd.
  • (voor 1e elftal selectiespelers) als ook de toegangspas is ingeleverd.
  Als aan deze voorwaarden niet is voldaan wordt geen overschrijving verleend.

  Bestuur Voetbalzaken