• Spaaractie Jumbo van Daalhuizen is gestart!

 • Verzamel de helden!

  Jumbo Van Daalhuizen, gevestigd in De Schoof, heeft als trotse sponsor van ASWH het initiatief genomen voor een prachtig verzamelalbum voor leden van onze voetbalvereniging. Jumbo Van Daalhuizen is al jaren sponsor van het Walking Football team en verzorgt de lunch van dit team bij trainingen en vanaf dit seizoen zijn ze ook shirtsponsor van het hele kledingpakket.

  Jumbo Van Daalhuizen is gestart met het uitbrengen van een verzamelalbum, wat een echt collector's item is met prachtige herinneringen voor later. Van vrijwel alle voetballende leden (ca. 1000) is een individuele foto gemaakt.

  De actie is gestart op maandag 17 oktober en eindigt op zaterdag 17 december 2022. In de actieperiode ontvang je bij Jumbo Van Daalhuizen bij iedere €10,00 aan boodschappen een zakje met voetbalplaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij een extra setje wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller het album vol kunt krijgen. De producten waarmee je extra plaatjes kunt scoren worden o.a. bekend gemaakt via Instagram en de Facebook-pagina's van de supermarkt en uiteraard op het themaplein in de mooie vernieuwde Jumbo.

  Afgelopen zaterdagmorgen vond de 'kick off' plaats samen met Marcel van Daalhuizen, het JO1 en een JO7 team. Ruud Verrijp mocht als jeugdvoorzitter het eerste verzamelalbum in ontvangst nemen.

  Vraag je familie, vrienden, buren en kennissen om je te helpen sparen. Op deze wijze wordt het een groot feest waar iedereen aan mee doet!

  Businessclub ASWH