• Special Sponsor Event ASWH Businessclub zeer succesvol!

 • Afgelopen donderdagavond organiseerde de ASWH Businessclub een SPECIAL SPONSOR EVENT voor alle sponsoren van de vereniging, met als doel de onderlinge banden tussen lokale en regionale bedrijven te verstevigen of juist nieuwe contacten te leggen en anderzijds het verstevigen van de band met onze voetbalvereniging. Ruim 60 ondernemers (!) gaven gehoor aan de uitnodiging en vonden hun weg naar De Heeren van Ambacht Brasserie & Wijnbar.

  Na een hartelijk en enthousiast welkom van BC-voorzitter Mathijs Heijting kreeg ASWH-trainer Rogier Veenstra het woord om de aandachtig luisterende toehoorders deelgenoot te maken van zijn ervaringen als trainer-/coach op het hoogste amateurvoetbal in Nederland. Op geheel eigen wijze, waarbij de nodige zelfreflectie niet ontbrak, gaf hij zijn visie op het huidige en komende seizoen. Ten overstaan van de aanwezige sponsors en onder een hartstochtelijk applaus werd de eerder mondeling overeengekomen verlenging van zijn contract ondertekend.

  Vervolgens was er ruimte in het 'programma' om onder het genot van een drankje en een heerlijk 'walking dinner buffet' met elkaar te netwerken. Door omstandigheden kwam de presentatie van Corné Mulders te vervallen, maar desondanks konden de ASWH Businessclub en de aanwezigen terugkijken op een zeer geslaagde avond.

  Naast de gebruikelijk netwerkmogelijkheden bij thuiswedstrijden van het eerste elftal, was dit het begin van een viertal Special Events. De volgende in deze reeks zal zijn medio mei en belooft ook dan weer een speciale gelegenheid te worden!

  (foto: Visualis-Onno Kemperman)

  Voor meer foto's verwijzen wij u graag naar het album op de Facebook-pagina van ASWH of de Businessclub ASWH.

  ASWH Businessclub