• Sponsor arrangement ASWH - Heracles

  17 okt 2021
 • Afbeelding

  ASWH Sponsor-arrangement TOTO KNVB Beker

  ASWH SPONSOR-ARRANGEMENT TOTO KNVB BEKER
  Na jaren uitwedstrijden tegen ere-en/of eerstedivisieclubs geloot te hebben tegen o.a. Ajax, FC Utrecht en AZ, spelen we dan eindelijk toch weer eens thuis tegen een profclub uit de eredivisie in het kader van de TOTO KNVB Beker.Heracles Almelo is de 'hobbel' die we zullen moeten nemen op weg naar de finale in De Kuip!

  Laten we deze gelegenheid dan ook aangrijpen om er maar een feest(je) van te maken!

  Voorafgaand aan de wedstrijd op 26 oktober a.s. organiseren we voor ALLE sponsors een informele en culinaire 'warming-up' in De Heeren van Ambacht Brasserie & Wijnbar waarbij we in de vorm van een 'Walking Dinner' kunnen toeleven naar de wedstrijd!

  Inloop van deze samenkomst is vanaf 17.30 uur en is geheel kosteloos.

  Hopelijk ontmoeten we veel van onze sponsors bij De Heeren van Ambacht, of zien we jullie langs de lijn of in het sponsorhome.

  Laat ons voor vrijdag 22 oktober tot ca. 22.00 uur a.s. even weten of je een vorkje meeprikt: businessclub@aswh.nl

  ENTREEPRIJS ASWH-HERACLES
  Omdat de KNVB deze wedstrijd beschouwt als een profwedstrijd zijn toegangskaarten voor de wedstrijd uitsluitend online te verkrijgen a € 5,00 (+ € 1,20 kosten) en vindt er een corona-check plaats bij de toegang van het v.v. ASWH -complex.
  Zowel ASWH als vereniging, maar ook ASWH Business Club zijn actief op social media. De ASWH Business Club plaatst regelmatig wedstrijdaankondigingen, sponsorpresentaties, nieuws, achtergronden en interviews op haar accounts. Door ons ook op deze manier te volgen maken we elkaar sterker!