ASWH
Businessclub info

Businessclub logoDe ASWH Businessclub biedt ondernemingen uitstekende mogelijkheden om in contact te treden met andere bedrijven en eindgebruikers. Via de Businessclub kunnen bedrijven hun naamsbekendheid vergroten waarbij tevens voetbalvereniging ASWH wordt ondersteund.

Onze vereniging heeft inmiddels meer dan 1.200 leden. Ons eerste elftal presteert al jaren goed op een hoog amateurniveau. Zo was ASWH kampioen van de Zaterdag Hoofdklasse in 2001, 2002 en 2005. In dat laatste seizoen werd ASWH zelfs algeheel landskampioen van Nederland! Drie keer in 5 jaar kampioen van de hoofdklasse, dat kunnen maar weinig clubs zeggen! In 2016 behaalde ASWH de KNVB-districtsbeker (Zuid) en promoveerde het naar de 3e divisie (de voormalige Topklasse).

Daarnaast is er de jeugdafdeling met o.a. de ASWH voetbalschool welke de basis
vormt voor de toekomst van ASWH. Uitgangspunt is hierbij dat de jeugd plezier in het voetballen heeft en zich op verschillende fronten positief kan ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk door een goed en consequent beleid dat ondersteund wordt door leden, vrijwilligers, publiek en sponsors.

Leden van de Businessclub hebben de mogelijkheid de thuiswedstrijden van het eerste elftal te volgen vanuit het sponsorhome. Na afloop staat in het sponsorhome een heerlijk buffet klaar en kunt u met collega-ondernemers gezellig naborrelen. Tevens worden gedurende het seizoen voor de Businessclub leden verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Dit bij ASWH met bekende gastsprekers of op een externe locatie.

Al vele bedrijven hebben de meerwaarde van de ASWH Businessclub ontdekt. Wilt u de naamsbekendheid van uw onderneming ook vergroten via bijvoorbeeld onze website, door middel van reclameborden of een advertentie op ons LED-scorebord (4x3 meter)? Of toch liever op een andere manier met ASWH leden of sponsors in contact komen?

Neem contact op via een van de Businessclub-bestuursleden of via 
businessclub@aswh.nl.

 
Spotlight
Onze sponsor!
In de rubriek "Spotlight" stelt de ASWH Businessclub periodiek een sponsor van ASWH voor. Soms bekende gezichten, de andere keer bedrijven die meer op de achtergrond blijven maar wel degelijk belangrijk zijn voor de vereniging. In deze editie maken we nader kennis met een nieuwe sponsor: Van Adri...
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft