ASWH
Spotlight GBS
11 februari, 2013

In de rubriek "Spotlight" stelt de ASWH Businessclub periodiek een sponsor van ASWH voor. Soms bekende gezichten, de andere keer bedrijven die meer op de achtergrond blijven maar wel degelijk belangrijk zijn voor de vereniging. In deze editie enkele vragen aan Dennis Janse van GBS Gearbox Services International uit Oud-Beijerland waar hij verantwoordelijk is voor de afdeling Verkoop.
GBS Gearbox Services International Allereerst vertelt Dennis over GBS Gearbox Services International dat een onderdeel is van Schaaf- en Boorwerk Rotterdam B.V.: Door een overname is het bedrijf in medio 2008 compleet gewijzigd. Wij richten ons nu op machinale service verlening voor de Nederlandse Industrie en Maritiem. Maar nog belangrijker hebben wij ons toegelegd op nationale en internationale dienstverlening voor tandwielkasten, zowel Industrie en Maritiem. Sinds eind 2008 is daardoor de omzet, aantal werknemers en klanten verdubbelt. Wij beschikken op dit moment over een afdeling; Verkoop, Projectleiding, Engineering, Machinaal verspanen Algemeen (draaien, frezen, kotteren etc), Machinaal verspanen Tandwielen (vertanding frezen en slijpen) en Revisie tandwielkasten, allemaal gevestigd in onze fabriek te Oud-Beijerland. Onze monteurs zijn wereldwijd op locatie inzetbaar voor werkzaamheden aan tandwielkasten, visuele inspecties, trillings-metingen en trouble-shooting.
Sinds wanneer is uw bedrijf sponsor? Wij zijn in 2010 benaderd door de ASWH BusinessClub en sinds die tijd zijn we 3 sterren sponsor.

Wat is de reden geweest om aan te sluiten bij de ASWH Business club? Ik heb zelf geen verleden bij ASWH maar omdat allebei mijn kinderen hier zijn gaan voetballen was het een logische stap om als trainer aan de slag te gaan bij de voetbalschool. Ik heb mijn oudste zoon Robin Janse (keeper D2) getraind vanaf de Mini`s tot aan de E-tjes en dit seizoen ben ik begonnen als trainer van mijn jongste zoon Camiel Janse (speler E5). De afgelopen jaren heb wij weleens wat gesponsord voor de voetbalschool. Mede omdat wij toch een relatief jong bedrijf zijn met een nieuwe activiteit wilde wij dit ook eens proberen bij de Businessclub voor de naamsbekendheid. En om in contact te komen met relaties uit soortgelijke branche, eventueel nieuwe klanten en natuurlijk om een positieve bijdrage te leveren aan de Businessclub ASWH.

Bent u zelf actief (geweest) als voetballer of in andere sporten? Ik heb zelf gevoetbald bij Zwart-Wit 28 uit Rotterdam waar ik de gehele jeugd heb doorlopen van F t/m de A. Daarna ben ik direct in het 1e elftal gekomen en na 3 jaar heb ik op aandringen van een paar scouts en trainers de stap gemaakt naar een BVO; Sparta Rotterdam. Mede door blessures aan mijn knie en levensstijl ben ik na 1 jaar weer terug gegaan naar Zwart-Wit 28. Dit was ook mijn eerste kennismaking met de trainer Jack van den Berg. Dit  waren 4 top jaren, echt een wereld trainer en voor ASWH natuurlijk ook geen onbekende. Na al wat operaties aan mijn knieën raakte ik wederom zwaar geblesseerd (voorste kruisband afgescheurd) en moest ongeveer 9 maanden revalideren.  Daarna heb ik nog gespeeld voor BVV Barendrecht maar halverwege het seizoen raakte ik weer geblesseerd en moest ik helaas op 26-jarige leeftijd noodgedwongen stoppen. Sinds enkele jaren voetbal ik weer een beetje en doen wij mee met een team “FC De Derde Helft” in de ASWH Old Star competitie. Dit bevalt prima en is ook erg gezellig!

Bezoekt u de wedstrijden van ASWH en/of de sponsoravonden van de Business club (zo ja, hoe wordt dit ervaren)? Ik ga regelmatig kijken bij (thuis)wedstrijden van ASWH, puur voor de gezelligheid en even een biertje drinken in de kantine. In het sponsorhome kom ik zelf niet vaak maar dat is niet bewust en ik heb me voorgenomen dit toch eens vaker te doen. Sponsor avonden heb ik diversen malen bezocht en is altijd erg gezellig en perfect geregeld. Complimenten hiervoor!
GBS spotlight Het team van GBS won het Businessclub toernooi van 2012. Op de foto Dennis Janse (rechts) met 1e elftal speler Paul Scheurwater en de bekers.

 
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Belangrijkste nieuws & actualiteiten
Geen training op............
Wegen Ismail Yildirim en ASWH scheiden
Vrijwilligerscoördinator
ASWH Businessclub organiseert ludieke actie!
Even aandacht voor Jan Sturrus
JO19-spelers maken de overstap naar de senioren
Coronamaatregelen tot 20 april onveranderd
Participatie omgevingsvisie Hendrik-Ido-Ambacht
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Agenda
24 Apr SC ASWH online Bingo
20 Jul ASWH - FC Dordrecht
17 Aug Papendrecht - ASWH O23
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft