ASWH
Spotlight

Onze sponsor!

In de rubriek "Spotlight" stelt de ASWH Businessclub periodiek een sponsor van ASWH voor. Soms bekende gezichten, de andere keer bedrijven die meer op de achtergrond blijven maar wel degelijk belangrijk zijn voor de vereniging. In deze editie maken we nader kennis met een nieuwe sponsor: Van Adrichem Schoonmaak. Op 8 oktober jl. tekende Danny van Adrichem samen met Marcel Kind het contract.

Hieronder leest u meer over het bedrijf:

Schoonmaakbedrijf van Adrichem is in 1985 opgericht door Danny van Adrichem en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot landelijk familie bedrijf met zo’n 200 medewerkers in vaste dienst. 

Voor onze klanten voeren we naast de reguliere schoonmaak ook het specialistische vloeronderhoud, glasbewassing en het diepte reinigen van de sanitaire units en grootkeukens (in eigen beheer) uit.

De groei van ons klantenbestand wordt bewerkstelligd door een aantal bijzondere USP toe te passen in de schoonmaakbranche. De 2 meest opvallende hiervan zijn dat wij bij iedere nieuwe klant zijn/haar pand op onze kosten geheel schoon opleveren en het feit dat wij gebruik maken van een externe organisatie om de schoonmaakwerkzaamheden te laten controleren en rapporteren.

Wij geloven in onze dienstverlening en willen deze graag een keer met u vrijblijvend bespreken.

Interesse bel of mail rechtstreeks naar o6-51242744 of danny@adrichem.nl 

Adrichem nieuw

 
Spotlight
Onze sponsor!
In de rubriek "Spotlight" stelt de ASWH Businessclub periodiek een sponsor van ASWH voor. Soms bekende gezichten, de andere keer bedrijven die meer op de achtergrond blijven maar wel degelijk belangrijk zijn voor de vereniging. In deze editie maken we nader kennis met een nieuwe sponsor: Van Adri...
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft