• De technische commissie van ASWH heeft inmiddels met een aantal spelers uit de huidige selectie overeenkomsten gesloten over een langer verblijf. Onder hen bevindt zich Stefan Kok. De doelman is daardoor ook in het seizoen 2021/22 actief op sportpark Schildman.

    De 21-jarige Kok gaat aan zijn vierde seizoen bij ASWH beginnen. Hij kwam in de zomer van 2018 over van Excelsior. Aanvankelijk fungeerde hij als stand-in, maar in de slotfase van dat seizoen werd hij de eerste man. Met Kok tussen de palen promoveerde ASWH naar de tweede divisie, waaraan hij met een reeks goede reddingen in de gedenkwaardige nacompetitie een belangrijke bijdrage leverde.

  • In het daaropvolgende jaar deed Kok ervaring op het hoogste amateurniveau op. Hoewel hij in de huidige, stilgelegde competitie niet in de basis begon, liet hij in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Quick Boys zien er te staan als het moet. Omdat hij zich gezien zijn leeftijd nog altijd verder kan ontwikkelen, was het voor de TC duidelijk dat zij graag met hem door wilde. Ook Kok zelf heeft het naar zijn zin bij ASWH en dus gaat hij graag weer de strijd aan voor de plek onder de lat.

    Wij wensen Stefan, die op de foto poseert met TD Mels van Driel, veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

    de Redactie