• Stefan van Dam tekent contract als assistent-trainer

  9 mei 2022
 • Stefan van Dam, o.a. oud-speler van ASWH, tekende afgelopen zaterdag een contract als assistent-trainer van het 1e elftal van ASWH. Samen met zijn oud-ploeggenoot Sjoerd van der Waal, het komende seizoen hoofdtrainer, gaat hij met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag bij ASWH. Opmerkelijk detail, beiden speelden samen nog een seizoen (2005-2006) in de hoofdmacht van ASWH.

  Stefan heeft een indrukwekkende voetbalcarrière achter zich. Vanuit de jeugd van Sliedrecht kwam hij in de opleiding van Willem II terecht en debuteerde namens die club in het seizoen 2003/04 in de eredivisie. Hij debuteerde op 26 oktober 2003 in De Kuip en verloor met Willem II met 2-1. Dat seizoen speelde Van Dam twee duels, maar kreeg geen nieuw contract. In de zomer van 2004 trok Van Dam naar TOP Oss. Bij die club kende hij een goede start met drie doelpunten in de eerste twee wedstrijden. Uiteindelijk kwam hij slechts zeven keer in actie voor de ploeg uit Oss en moest hij na het seizoen vertrekken. Hierna kreeg hij geen profcontract meer en kwam in 2005 naar ASWH. In 2010 maakte hij de overstap naar Kozakken Boys, maar een jaar later keerde hij terug naar zijn oude club Sliedrecht. Daar begon ook zijn trainerscarrière. Na een paar jaar de A1 te hebben getraind stapte hij over naar het 2e elftal van Sliedrecht dat uitkomt in de reserve hoofdklasse. Vanaf het komende seizoen dus assistent-trainer bij ASWH.

  Wij wensen Stefan, samen met Sjoerd, alle succes toe bij ASWH met het opbouwen van een nieuw, succesvol elftal.

  Recent stond er al een uitgebreid interview met Stefan over deze stap op de website. Wie dit (nog eens) wil lezen, klikt op https://www.aswh.nl/stefan-van-dam-maakt-rentree-bij-aswh-als-assistent-trainer.

  De Redactie.

 • Stefan tekent samen met penningmeester Henk van der Meulen zijn contract.

 • Stefan met vrouw en kinderen.