• Succesvol toernooi Walking Football

 • Afgelopen woensdag 24 mei stond het ASWH JUMBO Van Daalhuizen Walking Football-toernooi gepland bij ASWH. Op dit toernooi waren aanwezig DRL, PPSC, Rijsoord en natuurlijk ASWH. Zowel Rijsoord als ASWH had twee teams in het toernooi.

  Het was een mooie dag met goed weer om lopend te voetballen. ASWH had twee scheidrechters geregeld om alle wedstrijden in goede banen te leiden. Moet dat dan, scheidsrechters bij Walking Football? Hoe gezellig en sportief het er ook aan toe gaat, zo af en toe moet er even gefloten worden omdat de bal of te hoog gespeeld wordt of er wordt gerend met of zonder bal etc. Dus zeker zo af en toe handig om dan een scheidsrechter te hebben!

  Zoals vooraf aangekondigd is dit geen toernooi om te winnen, maar gewoon lekker sportief een potje te voetballen onder elkaar. De stand wordt wel bijgehouden, maar het zijn allemaal winnaars. Onze sponsor Marcel van Daalhuizen is ook nog even langs geweest om te genieten van het spelletje.

  Kortom, het was een gezellige, sociale en sportieve dag zoals Walking Football bedoeld is. Na de wedstrijd hebben de teams nog een aandenken gekregen en een aantal nog de derde helft ingevuld. Tot zien op het ASWH JUMBO Van Daalhuizen Walking Football toernooi in mei 2024!

  de Redactie

  Foto's gemaakt door Philip Schmidt

  www.phsfoto.nl