• Sven van der Net eerste versterking ASWH

  9 jan 2022
 • De technische commissie van ASWH is volop bezig met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2022/23. Dat heeft geresulteerd in het aantrekken van een eerste versterking van buitenaf. Middenvelder Sven van der Net maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van trainer Sjoerd van der Waal.

  De 23-jarige Papendrechter is afkomstig van zaterdageersteklasser Sliedrecht. Bij die club is Van der Net bezig aan zijn tweede seizoen. Op jonge leeftijd werd hij door FC Dordrecht gescout bij zijn eerste club Papendrecht. De middenvelder bracht zes jaar in de jeugdopleiding van de Dordtse profclub door, maar mede door blessureleed keerde hij in 2016 terug bij Papendrecht. Van der Net richtte zich daarom op zijn maatschappelijke loopbaan en combineerde dat met voetbal in zijn vertrouwde omgeving. Na twee seizoenen Sliedrecht maakt hij nu een nieuwe stap.

  ,,Ik streef het hoogst haalbare na. ASWH is een stap omhoog. Ik ben fit, gedreven en heb er heel veel zin in", zegt de nieuwe aanwinst zelf over zijn overgang. De TC is verheugd dat de talentvolle regiospeler voor ASWH heeft gekozen en verwacht dat de box-to-boxspeler met zijn dynamiek en winnaarsmentaliteit een toegevoegde waarde is voor de nieuwe selectie.

  Wij heten Sven van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel plezier en succes op sportpark Schildman.

  de Redactie